Laden Evenementen

Lieve Queens en Chapterettes van Nederland!

De Keizerstad Royal Ladies hebben niet stilgezeten en we kunnen dan ook met veel plezier de inschrijving openen voor de landelijke conventie van de Red Hat Society op zaterdag 20 april 2024, bij Hotel Van der Valk in Nijmegen-Lent (Hertog Eduardplein 4, naast station Nijmegen-Lent). Lees snel verder en schrijf je direct in!

Het programma is al grotendeels bekend: 

  • 10:30 ontvangst met koffie, thee en zoete en gezonde lekkernijen
  • 11:10 welkom door Queen Anne Mieke, opening door Burgemeester Bruls en aansluitend een optreden van de Nijmeegse ras-entertainer Bennie Solo
  • 12:00 lunch groep 1 ‘rood’ (marktbezoek groep 2),  13:30 lunch groep 2 ‘paars’ (marktbezoek groep 1)
  • 14:15 middagprogramma met verschillende dans- en muziekoptredens, een verrassende act en tussendoor een break met iets lekkers
  • 16:30 overdracht vlaggenstok aan …
  • 16:40 optreden van een swingend showorkest
  • 17:00 afsluiting met het RHS-lied        En verder…

We gaan in twee groepen om de beurt lunchen, zodat er voor iedereen een plekje aan tafel is. De andere groep kan dan rustig de markt bezoeken. En natuurlijk een dansje doen op de muziek van de veelzijdige muzikant Ton Meuwese, die de hele dag aanwezig is. In de ochtend is er gelegenheid lootjes te kopen, de uitslag van de loterij is aan het eind van de dag.

Marktkraampjes te huur:

Voor wie leuke en toepasselijke waar aan de vrouw wil brengen, hebben we tafels te huur. De afmeting is 1.30 x 0.80 per tafel, en de kosten € 15,-. Interesse? Geef dit bij de inschrijving aan. Letop: wie eerst komt, eerst maalt. Je krijgt na sluiting van de inschrijftijd een bevestiging met meer info en een betaalverzoek.

Hotel-aanbieding:

Geen zin om vroeg op te staan, of juist zin om er een lekker lang weekend van te maken? Voor wie rondom 20 april in Nijmegen wil overnachten, heeft Van der Valk een speciale aanbieding, die tot op het allerlaatste moment kosteloos geannuleerd kan worden. Je leest er alles over in de bijlage.

Inschrijven en betalen;

Goed nieuws: we hebben ons best gedaan de prijs voor de dag naar beneden te krijgen, en dat is gelukt! Deelname kost € 69,50 per persoon. Vul per deelnemer alle gevraagde gegevens op bijgaand formulier in, stuur ze uiterlijk 31 januari naar keizerstadroyalladies@gmail.com en maak de bijdrage over. We zien uit naar je inschrijving!

Hartelijke Red Hat groeten namens alle Keizerstad Royal Ladies,  Queen Anne Mieke of the Imperial City en Vice Queen Markiezin Rebecca

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.

Delen op social media