Laden Evenementen

We zijn twee dagen in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Door de ligging aan het water is Dordrecht uitgegroeid tot een belangrijke handelsstad. Dat rijke verleden is nog altijd terug te vinden in de kleinschalige historische binnenstad, met veel knusse straatjes, winkeltjes, musea en gezellige terrasjes. En te beleven op het water, dat overal in de historische binnenstad dichtbij is. Het programma sluit hierbij aan.

Vervoer
We reizen met de trein vanuit Boxtel om 9.05 uur, aankomst Dordrecht 10.02 uur.

Programma

  • voor 25 augustus is het een mix van bijzondere locaties waar we borrelen en lunchen, winkelen en een stadstoer met proeverij maken. Als afsluiting van de dag een gezamenlijk diner. We overnachten in het Postiljonhotel, Rijksstraatweg 30 Dordrecht.
  • Op 26 augustus gaan we na het ontbijt en uitcheck onder meer naar een leuk museum (Museumkaart meenemen) en/of winkelen en maken met gids een boottocht over de Dordtse wateren.

Kosten

  • De dagprogramma’s met gidsen, stadstoer, boottocht en het diner kosten €65,00 per persoon
  • Het hotel incl. ontbijtbuffet en toeristenbelasting kost €50,00 per persoon

Voor diegene die 1 dag meegaan (ofwel 25 augustus of 26 augustus) gaan we de kosten per persoon achteraf berekenen. Dit heeft o.a. te maken met de totaalprijs voor de activiteiten die is berekend voor twee dagen en of je wel of niet deelneemt aan het afsluitende diner. Wanneer je een ticket besteld voor alleen donderdag 25 augustus, kun je in de volgende stap van het bestelproces aangeven of je wel of niet deelneemt aan het diner.

Openbaar vervoer, lunch en drankjes zijn niet inbegrepen.

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.

Delen op social media