Laden Evenementen

Op 22 maart zijn wij te gast bij Marie van de Middelhaai in Vlijmen.  We verzamelen om 14.00 uur op de Kruisboog en gaan carpoolen naar Vlijmen.

Enige jaren geleden werd door Stichting De Brabantse Boerderij haar authentieke boerderij uitgeroepen tot de mooiste in Brabant. Marie is geboren en getogen in Vlijmen en is een gepassioneerd hoeder en bewaarder van het Brabantse erfgoed. In 2006 verscheen van haar hand een meer dan 1000 pagina’s tellend dialectisch woordenboek.

Haar boerderij en erf ademt de sfeer van rond 1900 en zij woont en werkt daar zoals haar en onze grootouders leefden. Marie is een enthousiast verteller. Alles in dialect natuurlijk. Zij schrijft wekelijks een column en componeert liedjes over lang vervlogen tijden.

We worden onthaald met koffie/thee en zelfgebakken koek, krijgen een rondleiding en worden vervolgens getrakteerd op een origineel concert in d’n herd van haar eigen boerderij. Een optreden waarvoor zij in 2022 genomineerd werd voor de zachte G-Prijs.

Na afloop sluiten wij deze dag af met een bezoek aan een restaurant waar wij  voor eigen rekening een hapje gaan eten.

Wij hebben er zin in. Jij ook? Groothertogin Bizzy Lizzy en Hertogin Zwaantje

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.

Delen op social media