Laden Evenementen

Deze 1e activiteit in het kader van het 10-jarig Jubileum Purple Roses Boxtel starten we met een beauty verwenmiddag met aansluitend een diner. Deze gehele dag beleven we in een prachtig karakteristiek pand midden in het centrum van Boxtel bij restaurant De Rechter aan de Rechterstraat 1, 5281 BS Boxtel.

Make-up Workshop van 13:00 – 17:00 uur

Onder deskundige begeleiding van de make-up artist wordt ons de stappen van make-up aanbrengen geleerd (huid-analyse, make-up technieken, make-up advies en product-advies). We worden dus begeleid om ons zelf op te maken.

  • Make-up materiaal bestaat uit goede ingrediënten, zoals geen dierlijke producten, de producten zijn vrij van allergie en de producten zijn duurzaam.
  • Alle benodigde materialen worden meegenomen, zoals: foundation tot lipsticks en spiegels tot huidverzorging.
  • Aan het einde van de dag zijn we een ervaring rijker en hebben we veel plezier en gezelligheid met elkaar gehad. Vergeet niet om tussendoor foto’s te maken en van het eindresultaat!

Wil je alvast een kijkje nemen op de website van Esra Gorgen? Dan vind je hier een hyperlink naar de website à http://www.esragorgen.com/index.html

De deadline voor het bestellen van je ticket(s) voor deze activiteit is 04 april 2022.

Prijs: €30,00 inclusief koffie/thee en versnapering, exclusief drankjes

Diner vanaf 17:30 uur

Het diner start met brood en smeersels, gevolgd door een keuze tussen 4 gerechten. We sluiten af met een kopje koffie of thee. Er wordt een menukaart op de tafel geplaatst.

De deadline voor het bestellen van je ticket(s) voor deze activiteit is 04 april 2022.

Prijs: €25,00  exclusief drankjes.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.