Laden Evenementen

De wandelestafette van November wordt georganiseerd in Bunnik – Utrecht.

De wandelestafettes starten altijd rond 11.00 uur in de buurt van een NS station. De routes zijn niet langer dan 10-12 km en zijn geschikt voor iedereen om mee te doen. Halverwege de route wordt een koffiepauze gehouden. Tijdens dit moment is er gelegenheid om een broodje te eten, maar er wordt geen lunch georganiseerd. Neem dus altijd zelf iets mee. Vanzelfsprekend wandelen we in paarse kleding en een rode hoed/fascinator. Voor de dames die dat leuk vinden is er de mogelijkheid om samen te genieten van een avondhap. De kosten van de avondhap zijn niet duurder dan €15,00 en de kosten voor eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Let op: Een belangrijke wijziging voor de wandelestafettes per 1 augustus 2021
Voor deze activiteit hoef je geen ticket te bestellen. Vanaf heden gaan Thera en Josje samenwerken m.b.t. de wandelestafettes. Wil je deelnemen aan een wandeling dan dien je een mail sturen naar de organiserende lady/chapter en altijd een cc’tje naar Thera en Josje. In deze mail vermeld je onderstaande gegevens. Je ontvangt een bevestiging per mail.

  • je naam
  • je mobiele telefoonnummer
  • je chapter en diens plaatsnaam
  • of je wel of niet mee-eet

Thera (Rode Hoeden Wageningen) – 06 22661109 | wimthera@gmail.com
Josje (De Rode Vlammetjes Tilburg) – 06 57341408 | bernaardsjosje@gmail.com

Coronamaatregelen
Alle activiteiten zijn volgens de op dat moment geldende maatregelen. Mochten er door nieuwe maatregelen beperkingen zijn of activiteiten niet doorgaan, dan wordt je hier uiteraard van op de hoogte gesteld.

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.

Delen op social media