Laden Evenementen

Dag wandelladies, graag nodig ik jullie uit  voor een wandeling in Tilburg

Start:  NS station Tilburg Reeshof Einde: NS station Tilburg Universiteit, Auto: bij beide stations kun je gratis parkeren

Wij lopen ± 11/12 km door een deel van het stadsbos 013,  het stadsbos 013 is onlangs ontstaan door enkele bestaande wandelgebieden samen te voegen. Wij beginnen met  De Reeshofroute en lopen na de pauze De Warandaroute. Een wandeling langs de grens van stad en natuur,de Reeshof is nieuwe wijk met 43.000 inw.

De Waranda, Dit park heeft de Duitse prins Wilhelm von Hessen Kassel in 1712-1715  aan laten leggen. Het is een sterrenbos, dat uniek is in Nederland: vanuit een centraal punt lopen acht lanen naar de hoeken en buitenranden van het bos. De dikste beuk van 165j. van Stadsbos 013 is hier te vinden, op het einde nemen we een klein stukje Wandelbos mee, Guus Meeuwis wijdde er ooit ’n liedje aan: ”ik weet een bankje in het Wandelbos en de wereld staat daar stil”.

11.00 uur: Da’s andere koek, Ketelhavenplein 43, Tilburg.  www.dasanderekoek.nl  (heeft een leertraject voor  mensen met een verstandelijke beperking.) het restaurant ligt aan het plein tegenover het station

12.00 uur: Start wandeling,  Pauze na ±  5,5km De Zeven Geitjes, Reeshofdijk 18, Tilburg. www.dezevengeitjes.nl

17.00 uur: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg www.boerkemutsaers.nl   het restaurant ligt pal aan het station Tilburg Universiteit

Aanmelden via e-mail bij:  Josje: bernaardsjosje@gmail.com

  • je naam
  • je mobiele telefoonnummer
  • je chapter en diens plaatsnaam
  • of je wel of niet mee-eet
  • Kosten menu € 22,50

(Omdat ik deze uitnodiging snel wilde versturen volgt het keuzemenu na aanmelding. Ik verheug me erop je te ontmoeten op deze wandeling in mei te Tilburg.)

Wandel groeten,

Josje (De Rode Vlammetjes Tilburg) – 06 57341408 | bernaardsjosje@gmail.com

 

De wandelestafettes starten altijd rond 11.00 uur in de buurt van een NS station. De routes zijn niet langer dan 10-12 km en zijn geschikt voor iedereen om mee te doen. Halverwege de route wordt een koffiepauze gehouden. Tijdens dit moment is er gelegenheid om een broodje te eten, maar er wordt geen lunch georganiseerd. Neem dus altijd zelf iets mee. Vanzelfsprekend wandelen we in paarse kleding en een rode hoed/fascinator. Voor de dames die dat leuk vinden is er de mogelijkheid om samen te genieten van een avondhap. De kosten van de avondhap zijn niet duurder dan €15,00 en de kosten voor eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Let op: Een belangrijke wijziging voor de wandelestafettes per 1 augustus 2021
Voor deze activiteit hoef je geen ticket te bestellen. Vanaf heden gaan Thera en Josje samenwerken m.b.t. de wandelestafettes. Wil je deelnemen aan een wandeling dan dien je een mail sturen naar de organiserende lady/chapter en altijd een cc’tje naar Thera en Josje. In deze mail vermeld je onderstaande gegevens. Je ontvangt een bevestiging per mail.

Coronamaatregelen
Alle activiteiten zijn volgens de op dat moment geldende maatregelen. Mochten er door nieuwe maatregelen beperkingen zijn of activiteiten niet doorgaan, dan wordt je hier uiteraard van op de hoogte gesteld.

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.

Delen op social media