Laden Evenementen

** Let op: Er staat belangrijke informatie onderaan deze informatie **

Het is ons een genoegen om de vooraankondiging van Rode Marikens Red & Purple Kledingbeurs Nijmegen toe te sturen. Zoals wellicht bekend stond dit voornemen gepland op 05 april 2020. Helaas waren we toen genoodzaakt om door de Covid-19 uitbraak dit event uit te stellen. Na ruim een jaar afzien voor de gehele maatschappij en in het bijzonder voor Red Hat Society Nederland, nu deze voorzichtige poging van dit voornemen. Een vooraankondiging, omdat we eerst willen toetsen of er voldoende animo is.

 • Aanvang 
  De Red & Purple Kledingbeurs duurt van 11.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur. Er is een ontvangst met koffie en thee én het Unieke Nijmeegs Marikenbrood (recept door gezamenlijke Nijmeegse bakkers).
 • Lunch
  Er wordt een lunchbuffet georganiseerd (ook vegetarisch) dat omstreeks 13.00 uur zal worden geopend.
 • Verkoop goederen aan tafels
  Er zijn maximaal 30 tafels beschikbaar van 80 centimeter breed en 2 meter lang voor de uitstalling van artikelen. In beginsel is er 1 tafel per chapter beschikbaar á €10,00 (Wie het eerst komt, het eerst maalt).
 • Muzikale omlijsting
  Er wordt gezorgd voor een gezellige muzikale omlijsting van 13.30 uur tot 15.30 uur waarbij zelfs een dansje kan worden gemaakt voor de liefhebbers. Hierbij volgen we de op dat moment geldende RIVM maatregelen.
 • Aanmelden en inschrijfgeld
  De kosten voor deze dag bedragen €22,50 per persoon. Indien het evenement niet kan doorgaan door te weinig aanmeldingen vindt er restitutie van het inschrijfgeld plaats.

WAT IS ER NOG MEER TE DOEN?

Zonnetrein attractie
Het is mogelijk om, afhankelijk van de weersomstandigheden, vanaf ongeveer 14.45 uur tot 15.45 uur een uur durende site-seeïng rit te maken met de Zonnetrein. De milieuvriendelijke Zonnetrein, die rijdt op zonne-energie, laat u de meest bijzondere bezienswaardigheden van ons mooie Nijmegen zien. De Zonnetrein heeft 22 plaatsen beschikbaar. Een eventuele 2e rit (vanaf ongeveer 14.45 uur tot 16.45 uur) of een rit met meer rijtuigen (uitbreiding tot 69 personen) kan geregeld worden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De kosten voor de Zonnetrein bedragen €6,50 per persoon. Ook hier geldt: wie het eerst komt, eerst maalt.

Donderdag koopavond
Desgewenst kan de Zonnetrein bij het einde van de rit (omstreeks 16.00 of 17.00 uur) passagiers afzetten in of nabij Centrum Nijmegen óf bij NS Centraal. In Nijmegen zijn tal van gezellige restaurantjes om bijvoorbeeld een diner te nuttigen.

REISINFORMATIE

Per auto
De accommodatie van de Red & Purple Kledingbeurs is de Mister Panda Goffertboerderij, gelegen aan de Goffertweg 17 te Nijmegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie. Bepaal hier je route.

Per trein
Reis je per trein? Dan stap je uit op NS station Goffert. Vanaf het station is het ongeveer 1,5 kilometer (20 minuten) lopen naar de Mister Panda Goffertboerderij. Bekijk de looproutes hier.

** BELANGRIJKE INFORMATIE **
Het geplande event kan uitsluitend doorgang vinden bij minimaal 100 inschrijvingen en er is ruimte voor maximaal 150 personen. Op dit moment wordt er enkel nog gepeild of er voldoende animo is. Pas wanneer dat het geval is kan er officieel worden aangemeld. Om deze reden kun je nu dus nog geen ticket bestellen. Wil je aanwezig zijn op de Red & Purple Kledingbeurs? Geef dit dan uiterlijk vrijdag 13 augustus aan door onder het kopje ‘RSVP’ op de button ‘Ik ben aanwezig’ te klikken. Het aantal geïnteresseerden wordt vervolgens doorgegeven aan Queen Fiep van Nimwegen, zodat zij kan bepalen of er voldoende animo is.

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.