Laden Evenementen

Programma PrinsjesFestival 17 september 2022, Lange Vijverberg (oever Hofvijver), 2513 AC Den Haag

Organisatoren: Lady Amarilys & Queen Angelique

Tijdens Prinsjesfestival wordt gevierd dat we een democratie zijn. Oftewel een land waarin iedereen meetelt en iedereen ertoe doet. Daarom omvat het festival zowel inhoudelijke als feestelijke activiteiten. Zo wordt het Prinsjesfestival een evenement voor iedereen gemaakt.

JOUW VRIJHEID, MIJN VRIJHEID.

Op de website van het PrinsjesFestival kunnen we het volgende lezen:

“ Ieder jaar staat Prinsjesfestival in het teken van een thema. Het thema van 2022 is: ‘Jouw Vrijheid, Mijn Vrijheid – in gesprek over grenzen‘. Vrijheid is nooit absoluut of onbegrensd. Onze democratische rechtsstaat waarborgt de vrijheid van allen ook door beperkingen op te leggen. De vrijheid van de een eindigt waar de vrijheid van de ander begint. Het onderhouden van de vrijheid vraagt dan ook dat we ons verplaatsen in de ander. Ons afvragen wanneer onze eigen vrijheid raakt aan die van een ander. Het vraagt ook dat we in gesprek zijn over waar dat botst of schuurt. Bij het Prinsjesfestival staat ontmoeting centraal, het voeren van een open gesprek met elkaar. In 2022 gaat dat gesprek over ‘Jouw Vrijheid en Mijn Vrijheid’ en hoe die van elkaar afhankelijk zijn”.

Op 16 september 2022 reizen we met 7 Roses van Purple Roses Boxtel en 2 Red Hatsisters van Duke Town Daisies naar Den Haag om deel te nemen aan het PrinsjesOntbijt op 17 september 2022.

We overnachten met z’n negenen in Hotel Sebel***, Prins Hendrikplein 20, 2518 JC Den Haag, Centrum. Maar eerst ………

  • kijken we of we een strafzitting kunnen bijwonen bij de rechtbank of bij het Gerechtshof in Den Haag (Gratis)
  • gaan we genieten van een Koninklijke rondtoer in gouden koetsjes (€15 pp). Voor één dag wanen wij ons staatshoofd en maken we kennis met de Hofstad tijdens een rondrit in een koninklijk rijtuig.
  • Samen dineren in het centrum van Den Haag (eigen kosten)
  • Overnachten in Hotel SEBEL (reeds geboekt!)

17 september 2022

  • Deelname aan het PrinsjesOntbijt (op uitnodiging)
  • Open Dag Hoge Raad (Gratis). We krijgen een mooie gelegenheid om het gebouw te bezichtigen, de zittingszalen en het enorme schilderij van Helen Verhoeven.
  • Deelname aan de Prinsjeshoedenwandeling (The Hague Hat Stroll) door het museumkwartier (duurt 1 uur en eindigt met een rondvaart over de Hofvijver) (Gratis)

    Wil je na het lezen van deze informatie toch deelnemen aan het Prinsjesontbijt en het programma op 17 september 2022, voel je dan vrij om je nog aan te melden. Dit kan nog tot en met 10 augustus 2022!

 

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.