Laden Evenementen

Beste Purple Roses,

Wij, de Supportgroep, nodigen u allen uit voor onze “Nieuwjaarsbijeenkomst” die plaatsvind bij Brasserie Cis. U wordt ontvangen met een kopje koffie / thee met iets lekkers.

De Queen zal u toespreken om u allen een mooi en gezond 2023 toe te wensen en vele prachtige en gezellige activiteiten organiseren die we met zoveel mogelijk leden gaan bijwonen. Er is immers een verzoek gedaan om iedere maand bij elkaar te komen als Purple Roses. We zijn nog lang niet klaar met bezoeken van steden, musea en creatieve activiteiten. Misschien gaan we dit jaar wel een paar dagen op reis voor diegene die dit leuk vinden! Natuurlijk vieren we ons koperen bestaan in de maand juli 2023.  Wij, de Supportgroep doen er alles aan en natuurlijk met jullie medewerking zal het zeker weer een geslaagd 2023 worden. Mocht er een Purple Roos ook nog iets willen vertellen dan pak je kans.

Op deze bijeenkomst willen we graag de “Kroonjarige” van de afgelopen jaren even in het zonnetje zetten. Het was helaas niet eerder mogelijk. Er zijn 4 Roses in 2022, 75 jaar geworden, dus hebben we er zomaar 4 Hertoginnen bij en 1 Roos een Barones, die is 70 jaar geworden.

Na het woordje brengen we een toast uit. We zetten deze middag voort met een lekker soepje en een hoofdgerecht.

Keuzemenu:

A. Voorgerecht:

  1. Tomatensoepje huisgemaakt of
  2. Soep van de Chef

B. Hoofdgerecht:

  1. Zalm en Scampi’s met kreeftenjus
  2. Parelhoen met truffeljus
  3. Mixed grill met kippendij, sparerib, diamanthaas

Je kunt je keuzes doorgeven in de volgende stappen van de reservering.

Tot 19 januari bij Cis, we kijken ernaar uit.

Supportgroep,
Hertogin Brigitt, Hertogin Anneke en Queen Angelique

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

RSVP

Om je aanwezigheid kenbaar te maken aan andere leden moet je ingelogd zijn.

Delen op social media